Menu

Biznesmeni dhe filantropi Lazim Destani nderohet me mirënjohje të veçantë nga OEMVP

U zhvillua eventi i përvitshëm Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, me pjesëmarrjen e 100 kompanive të përzgjedhura si më të suksesshme. Në këtë event mori pjesë edhe biznesmeni dhe filantropi i njohur Lazim Destani, i cili u nderua me një mirënjohje të veçantë nga OEMVP. Për Destanin ky vlerësim për afirmimin e biznesit shqiptar në Diasporë është edhe një shtysë në kontributin e tij në këtë drejtim.

Fjala e plotë e filantropit Lazim Destani

“I ftuar nga Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore sot pata kënaqësinë të marr pjesë në manifestimin tradicional TOP 100. Me këtë rast, urimet e mia më të mira ua përcjell njëqind kompanive të përzgjedhura si më të suksesshmet. Gjithashtu dua ta përgëzoj Odën për rolin e saj dhe kontributin që jep në mbështetje të bizneseve në hapësirën që ajo mbulon.

Të pranoj mirënjohje nga OEMVP me akordimin për afirmimin e biznesit shqiptar në Diasporë, për mua është edhe një motivim shtesë në kontributin tim në këtë drejtim”.

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts