Menu

Edhe unë jam familje me katër persona, ngas një ‘Toyota’, ndihem i vdekur

Nga Edi Oga

Edhe unë jam familje me katër persona!

Edhe unë ngas një ‘Toyota’ familjare!

Edhe unë kaloj nga ajo rrugë 4-5 herë gjatë muajve të verës!

Sot ndihem i goditur nga një makinë me 200 km në orë!

Sot ndihem i pafuqishëm për të reaguar sepse nuk di se si, nuk di se ku!

Sot ndihem i vrarë!

Sot ndihem i vdekur!

Më ngushëlloni mua, sepse ju shpëtuat… unë jo… sepse sot ndihem i pafuqishëm për të jetuar! Jam i pafuqishëm për të bashkëjetuar me vdekjen, në këtë vend ku jeta ime dhe e jotja vlejnë sa një shkarkesë adrenaline e kujtdo injoranti të mallosur, i cili me makinën që nuk i takon të ngasë, i kalon “nën mustaqe” shtetit të korruptuar dhe me 200 km në orë, vjen e na godet, e na merr jetën! Familjarisht!

Related Posts