Menu

FDA gjen pesticide, ngjyrues të padeklaruar dhe metale të rënda në ushqimet e importuara

Administrata e Ushqimit dhe Barnave po vazhdon përdorimin e sinjalizimeve të importit për të zbatuar rregulloret e sigurisë ushqimore. Agjencia përditëson dhe modifikon sinjalizimet sipas nevojës. Modifikimet e fundit në alarmet e importit të FDA, siç janë postuar nga agjencia, janë renditur më poshtë. (FoodSafety)

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts