Menu

Jahtet marrin naftën me 50 lek litri dhe lenë mbeturinat në Sarandë

Alert.al publikoi ditën e djeshme videon e një Jahti super gjigand i cili kishte ardhur për t’u furnizuar me naft.

Teksa shqiptarët e blejnë naftën me 150/160 lekë për litër për konsumim të përditshëm, Jahtet e marrin me 50 lekë litrin.

Pasi marrin naftën, para se të largohen ata nuk harrojnë që të na lënë “peshqesh” edhe dhjetëra quintal mbeturina.

Më poshtë mund të ndiqni edhe videon:

Related Posts