Menu

Mes nobelistëve e përfaqësuesve të Bankës Botërore, Filantropi e Biznesmeni Destani, në forumin e organizuar nga Ministria e Financave të Maqedonisë

Biznesmeni dhe filantropi i njohur nga Tetova, Lazim Destani, mori pjesë në Forumin për Ekonomi dhe Financa, “𝗥𝗿𝗶𝘁𝗷𝗮 𝗲 𝗤𝗲̈𝗻𝗱𝗿𝘂𝗲𝘀𝗵𝗺𝗲 𝗻𝗲̈ 𝗞𝗼𝗵𝗲̈ 𝗣𝗮𝗾𝗮𝗿𝘁𝗲̈𝘀𝗶𝗲 𝗱𝗵𝗲 𝗲 𝗠𝗲̈𝗽𝗮𝘀𝘀𝗵𝗺𝗷𝗮”, organizuar nga 𝗠𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗮 𝗲 𝗙𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗮𝘃𝗲 𝗲 𝗠𝗮𝗾𝗲𝗱𝗼𝗻𝗶𝘀𝗲̈ 𝘀𝗲̈ 𝗩𝗲𝗿𝗶𝘂𝘁. Pjesëmarrjen në aktivitet ku ishte i ftuar, Kryetari iu Bordit Këshillit i gjkigandit ndërkombëtar “Ecolog International”, që drejtohet nga familja e tij, e njoftoi përmes rrjeteve të tij sociale.
“I ftuar nga Ministri i Financave Fatmir Besimi, e kisha për kënaqësi pjesëmarrjen në hapjen e këtij Forumi që po i zhvillon punimet sot e nesër në Shkup. Në këtë ngjarje me rëndësi të veçantë për vendin dhe rajonin marrin pjesë ekspertë të ekonomisë e financave nga vendi dhe rajoni ynë, Kryeministri i vendit Dimitar Kovaçevski, Nobelisti amerikan Paul Krugman, Zv.Presidentja e Bankës Botërore për Europën dhe Azinë Qendrore Anna Bjerde, e të tjerë. Prezenca dhe fjalimi kryesor i mbajtur nga Nobelisti Krugman, Profesor i shquar i Ekonomisë në universitetin City University of New York, ishte nder dhe me peshë të veçantë për këtë Forum”, njofton Destani.

Filantropi e biznesmeni merr pjesë në këtë aktivitet në Shkup, dy ditë pas Samitit të Biznesve të Diasporës, mbajtur në Prishtinë, ku dhe shprehu opinionin e tij për bizneset e trevave shqiptare, ato shqiptare të diasporës dhe kapacitetet e tyre për mundësi bashkëpunimi me ato ndërkombëtare.
Lazim Destani njihet si një ndër zërat më të fortë të çeshtje shqiptare e patriotike dhe një nga filantropët më të mëdhenj shqiptar.
Alert.al

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed