Menu

PE miraton vendimin për liberalizimin e vizave, Z.Lazim Destani: Urime Kosovë, përgëzoj popullin dhe institucionet

Filantropi dhe biznesmeni Lazim Destani ka përshëndetur vendimin e Parlamentit Europian për miratimin e vendimit për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës.

Mesazhi i Z.Destani në Facebook:

Urime Kosovë!

Liberalizimi i vizave është një lajm i këndshëm dhe i pritur shumë gjatë që shënon fitoren e radhës për shtetin e Kosovës. Lëvizja e lirë e njerëzve është ndër tiparet thelbësore të demokracisë, andaj kjo është dhe fitore për demokracinë si dhe për Bashkimin Europian.

E përshëndet këtë vendim të Parlamentit Europian, ndërsa i përgëzoj institucionet dhe popullin e Kosovës si dhe gjithë bashkëkombësit tanë për këtë arritje historike.

Liria e lëvizjes pa viza në zonën Schengen, nga 1 janari i vitit 2024, do të sjellë lehtësira në dobi të biznesit, shkencës, artit, kulturës dhe në përgjithësi do t’i shërbejë zhvillimit ekonomik e shoqëror të Kosovës.

Suksese të reja Kosovë në rrugën tënde drejt integrimit të plotë në strukturat euroatlantike!

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts