Menu

Si të shërohemi nga ftohja e vjeshtës

Ka pasur studime që shumë njerëz ditëve të sotme kanë ftohje më të mëdha që normalisht është normale për shkak të uljes se imunitetit të njeriut gjatë pandemisë.

Si të shpëtoj nga ftohja?

Fakti është se ka metoda të ndryshme me të cilat ju mund të shëroheni më shpejt nga të ftohtit.

Të gjitha metodat e listuara më poshtë janë të bazuara në këshilla mjekësore shkencore dhe jo të mjekësisë alternative.

Qëndroni të hidratuar

Ju duhet të qëndroni të hidratuar që trupi i juaj të funksionojë si duhet. Pini vazhdimisht Vitaminë C, që është ideale edhe pse kjo nuk ju garanton që simptomat tuaja të kalojnë shumë shpejt.

Pushoni

Ndryshimi e rutinës ditore nuk ndihmojnë, e as fitnesi. Trupi i juaj ka nevojë për kohë që të rikuperohet dhe ta luftojë infeksionin, kështu që jepjani atij këtë mundësi duke pushuar.

Qetësoni dhimbjet e fytit

Ujë me kripë mund ta lehtësojë përkohësisht dhimbjen e fytit, por ju mund të merrni edhe ilaçe në farmaci (Express)

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts