Menu

Bashkë me Covidin dhe virozat, në Shqipëri po qarkullon virusi i gripit

Bashkë me Covid-19 dhe virozat, në Shqipëri tanimë po qarkullon edhe virusi i gripit. Në laboratorin e ISHP është izoluar virusi AH1N1.

Por për shkak të testimeve për gjurmim është kapur edhe virusi respirator sinsicial, i cili është i rrezikshëm për fëmijët e vegjël pasi ka të njëjtën klinikë si Covid.

Por cfarë ndodh kur disa viruse qarkullojnë njëkohësisht? Bino bën thirrje për respektim të masave pasi maska, distanca fizike dhe vaksina na mbajnë larg viruseve. (Top Channel)

Qendra Alert/Alert/al

Related Posts