Menu

Çokollata Pernigotti (Gianduiotti dhe Cremino) me praninë e larvave të insekteve

Ministria e Shëndetësisë së Italisë raportoi tërheqjen paraprake nga prodhuesi të çokollatave  “Pernigotti” për praninë e larvave të insekteve. Produktet e interesuara janë si më poshtë:

Gianduiotto klasike, Pernigotti 1860, në paketat e 150 gram me numrat e lotit L4D 10.04.24, L4D 13.04.24 dhe L4D 19.04.24 dhe kushtet minimale të ruajtjes 10/04/2024, 13/04/2024 dhe 19/04/2024;

Cremino klasik, çokollatë me qumësht dhe Pernigotti 1860, në paketat prej 150 gram me numrat e lotit L4D 13.04.24, L4D 14.04.24 dhe L4D 17.04.24 dhe Tmc 13/04/2024, 14/04/2024 dhe 17/04/2024.

Pernigotti 1860, në paketat e 150 gram me numrat e lotit L4D 10.04.24, L4D 13.04.24 dhe L4D 19.04.24 dhe kushtet minimale të ruajtjes 10/04/2024, 13/04/2024 dhe 19/04/2024;

Gianduiotti dhe Cremino u prodhuan nga Pernigotti Spa, në fabrikën në Viale della Rimembranza, në provincën e Alessandrias.

Si një masë paraprake, Pernigotti rekomandon të mos konsumojë Gianduiotti dhe Cremino me numrat e lotit të treguara dhe t’i kthejë ato në pikën e blerjes. (IlFattoAlimentare)

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed