Menu

Dikur ministër, ndëra sot shpërndan ushqime

Sadaat ishte ministër i Komunikimit në Afganistan, por dha dorëheqje, pasi korrupsioni i erdhi në majë të hundës.

Sayed Sadaat tani ndodhet në Gjermani, ku siguron jetesën duke bërë dërgesa ushqimesh me biçikletë.

Ai punon gjashtë orë ditëve të javës dhe dhjetë orë fundjavave, për t’iu çuar pica dhe porosi të tjera klientëve, i pajisur me uniformë dhe çantë të madhe portokalli.

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts