Menu

Lajmi i fundit/ Rritja e çmimit të naftës, paralajmërohet protestë

Shqipëria sipas raporteve renditet mes 10 vendeve me çmimin e naftës më të shtrenjtë në botë. Çmimi i nfatës në Shqipëri është imun edhe ndaj uljeve që ndodhin në tregun botëror, kjo për shkak të abuzimit të privatit dhe mosndërhyrjes së shtetit. Gjithashtu, taksa e lartë që shteti merr nga karburantet është një tjetër faktor i rëndësishëm që ndikon që Shqipëria të ketë çmimn më të lartë të naftës në rajon.

Për këto arsye, në rrjetet sociale është paralajmëruar një protestë kundër kësaj situate.

 

Qendra Alert – Alert.al 

Related Posts