Menu

Një tjetër shtesë ushqimore me prani të oksidit të etilenit

Ministria e Shëndetësisë raportoi tërheqjen nga kompania të një grupi të shtesës ushqimore Carboglik nga Farmac-Zabban për vlerat përtej pragut të lejuar të oksidit të etilenit në përbërësin Fabenol (Ekstrakt fasule Phaseolus vulgaris). Produkti në fjalë shitet në kuti me 30 tableta, pesha 36 gram, me numrin e serisë 210203 dhe për përdorim para datës 31/03/2024.

Shtesa ushqimore është prodhuar në San Marino. Për qëllime thjesht parandaluese, rekomandohet që të mos konsumoni suplementin me numrin e serisë së raportuar dhe ta ktheni atë në dyqanin ku është blerë.

Që nga 1 janari 2021, Il Fatto Alimentare ka raportuar 207 tërheqje, për një total prej 381 produktesh. (IlFattoAlimentare)

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts