Menu

Studimi i fundit: Ushqimet që dëmtojnë fëmijët dhe nënat nuk e dinë

Një studim i fundit ka rënditur disa nga ushqime që janë të dëmshme për fëmijë dhe që nënat duhet të kenë kujdes:

1-Kosi për fëmijë. Ky produkt për fëmijë është i dëmshëm, pasi përmban ingredientë dhe ngjyrues artificial.

2-Kokoshkat e bëra në mikrovalë. Ky ushqim përmban disa përbërje kimike që mund të shkaktojnë kancer.

3-Mjalti. Mjalti përmban një bakter që do të shkaktonte vështirësi në frymëmarrje.

4-Ushqimet e konservuara. Këto produkte qëndrojnë në paketime plastike apo metalike dhe përbërja e tyre do të ndikonte në produkt duke dëmtuar më pas shëndetin e fëmijës.

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts