Menu

Vitaminat Polase Winter Defense, me prani oksidi të etilenit

Supermarketet Bennet kanë publikuar njoftimin paralajmërues për tërheqjen e disa grupeve të shtesave ushqimore multivitaminike Polase Difesa Winter për shkak të pranisë të oksidit të etilenit në përqendrime më të larta, se kufijtë e lejuar brenda një përbërësi. Paketat në fjalë janë ato të 14 dhe 28 qeseve prej 7.1 gram secila, që i përkasin grupeve të prodhimit me numër GU239 dhe n. GU238 me afatin minimal të ruajtjes (Tmc) 30/06/2023 dhe serinë DT256 me Tmc 30/04/2023.

Shtesa e përmendur është prodhuar për GSK Consumer Healthcare nga kompani në Milano.

Si masë paraprake, rekomandohet që të mos merrni suplementin me numrat e grupeve të raportuara dhe t’i ktheni ato në pikën e blerjes. Të gjitha grupet e tjera dhe produktet e tjera të markës Polase mbeten në treg dhe mund të konsumohen në mënyrë të sigurt. (IlFattoAlimentare)

Qendra Alert/Alert.al

 

Related Posts