Menu

Nga sot, WhatsApp nuk do funksionojë në disa celularë

Nëse po përdorni një celular të vjetër ka ardhur koha për ta ndryshuar atë. Duke filluar nga kjo e hënë, aplikacioni WhatsApp nuk do të jetë i aksesueshëm për 43 modele celularësh, si në Android ashtu edhe në iOS.

WhatsApp në faqen e tij FAQ ka njoftuar se aplikacioni do të funksionojë vetëm në telefonat Android që funksionojnë me versionin OS 4.1 dhe me versionet e tjera më të reja. Ndërkohë që për versionet më të vjetër se OS 4.1, Whatsap nuk do të jetë më i aksesueshëm.

Sakaq, për iPhone WhatsApp do të bllokohet për versionin iOS 9 dhe versionet më të vjetra. Aplikacioni do të jetë i aksesueshëm vetëm për versionin iOS 10 dhe versionet e tjera më të reja. Nëse iPhone ose Android-i juaj ka një version të vjetër, bëni mirë ta përditësoni atë në mënyrë që Whatsap të mos iu bllokohet.

Lista e plotë e celularëve që do iu bllokohet WhatsApp

 

iPhone

iPhone SE

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

 

Android

Galaxy Trend Lite

Trendi Galaxy II

Galaxy S2

Galaxy S3 mini

Galaxy Xcover 2

Galaxy Core

Galaxy Ace 2

 

Huawei

Huawei Ascend G740

Ascend Mate

Ascend D Quad XL

Ascend D1 Quad XL

Ascend P1 S

Ascend D2

 

ZTE

ZTE Grand S Flex

ZTE V956

Large X

Quad V987

Grand Memo

 

Sony

Sony Xperia Miro

Sony Xperia Neo L

Xperia Arc S

 

LG

LG Lucid 2

Optimus F7

Optimus F5

Optimus L3 II Dual

Optimus F5

Optimus L5

Best L5 II

Optimus L5 Dual

Best L3 II

Optimus L7

Optimus L7 II Dual

Best L7 II

Optimus F6 Enact

Optimus L4 II Dual,

Optimus F3

Best L4 II

Best L2 II

Optimus Nitro HD y 4X HD

Optimus F3Q

 

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts