Menu

Përmbytjet në toka bujqësore, ministrja Frida Krifca monitoron situatën nga afër

“Në terren, në ndjekje të efekteve të prurjeve të mëdha të shiut, në Urën e Mifolit, nga lumi Vjosa. Jemi në komunikim dhe koordinim të plotë me të gjitha strukturat për të kryer ndërhyrjet e nevojshme kur duhet. Po monitorohet sistemi kullues per të evituar çdo bllokim të mundshem. Struktura e veterinarisë është në kontakt me blegtorët e afektuar për të mbrojtur kafshët dhe ushqimin e gjësë së gjallë ku deri tani nuk kemi patur humbje. Fatmirësisht, nga ura në Memaliaj ku mund te shikojmë prurjen e ujrave, shohim që ka një tendencë në rënie”-shkruan ministrja e Bujqësisë Frida Krifca në Facebook.

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed