Menu

Rritja e çmimit të patentës, Autoriteti i Konkurrencës pezullon marrëveshjen

Autoriteti i Konkurrencës pezullon përkohësisht marrëveshjen e nënshkruar mes Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor, Shoqatës “Kombëtare të Autoshkollave”, Shoqatës së Autoshkollave “Siguria në rrugë” dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, sipas të cilës ishte parashikuar rritja e çmimit të kursit teorik dhe praktik për pajisjen me leje drejtimi.

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts