Menu

Filantropi Lazim Destani, në mesin e personaliteteve në seancën solemne të Kuvendit

Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancën solemne me rastin e 15-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Në këtë seancë do të marrin pjesë personalitete të ndryshme vendore e ndërkombëtare, të cilat kanë kontribuar në mënyra të ndryshme për pavarësimin e Kosovës. Mes personaliteteve të ftuara është edhe filantropi dhe biznesmeni i njohur shqiptar Lazim Destani, i cili ka dhënë kontributin e tij në fusha të ndryshme.

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts