Menu

Noval Diagnostic: Tani përgjigja e testit PCR për vetëm 1 orë, e njohur jashtë shtetit, superoferta edhe për analiza të tjera

Testet PCR që janë të domosdoshme mes dokumenteve të udhëtimit për jashtë shtetit, tani mund të kryhen në një kohë rekord. Noval Diagnostic, laboratori me standartet më të larta në rajon, ofron siguri dhe besueshmëri në analizat e gjakut duke reduktuar kostot dhe përshpejtuar kohën e rezultatit për vetëm 1 orë.

Labotatori ofron Testin Sars-Cov-2 me PCR (me tampon) dhe testin serologjik

Testi PCR me tampon është mënyra më efikase dhe me ndjeshmëri më të lartë, për të parë nëse jeni të prekur nga COVID-19.

Testi kryhet për të gjithë personat, për ata që kërkojnë të udhëtojnë jashtë si dhe për ata që duan të dinë nëse kanë Covid-19 apo grip të zakonshëm.

Staffi i Noval Diagnostic vjen atje ku jeni ju për të marrë tamponin

Mjafton një telefonatë në nr +355 68 607 9996.

Rezultatet e testit dalin për 1 orë dhe janë në 2 gjuhë shqip/anglisht. Ajo që është më e rëndëishmja, ky test është i njohura në kufi tokësor dhe ajror si dokument zyrtar.

Ky laborator ofron një gamë të gjerë analizash cilësore dhe me kosto të përballueshme nga qytetarët.

Laboratori Noval Diagnostic ofron për të gjithë pacientët paketën e monitorimit të imunitetit ndaj SARS COV2

-Gjak komplet

-Test serologjik (IgM,IgG)

Per vetem 3.000leke.

Dhe për të gjithë ata që vuajnë nga tiroidja, Laboratori Noval Diagnoctic tani ofron edhe paketa me ulje çmimi.  Përmes paketës Check- up Baze Tiroide mund të marrësh përgjigje të sakta mbi gjendjen e tiroides.

Paketa përmban analizat TSH, FT3 dhe FT4. Për më tepër, kjo paketë është lehtësim për pacientët, sepse nga 4500 lekë tashmë vjen me ofertë 3000 lekë.

-Laboratori kryen edhe Check up Baze

-Gjak komplet

-Glicemi esell

-Urea

-Kreatinina

-SGPT-ALT

-SGOT-AST

-Bilirubin Totale

Labotatori Noval Diagnostik e ka degën qendore në adresën Blv. Bajram Curri, Pallatet Agimi, ku të interesuarit mund të kontaktojnë për më shumë informacion.

Qendra Alert – Alert.al

 

Related Posts