Menu

Vitamina C 500 me Zink dhe D3 direkt, mrekullia e provuar dhe mbrojtja më e mirë ndaj Covid19

Prej më shumë se dy vitesh, bota u pushtua nga pandemia “Covid19”, ndërsa Vitamina C u rekomandua si mbrojtësi më i mirë, per rritjen e imunitetit
Javët e fundit numri i të prekurve nëpër botë, por edhe në Shqipëri është shumëfishuar e paralelisht me të edhe i të shtruarve në spitale. Kjo bën që njerëzit t’i kthehen kujdesit për veten. Ndaj, rëndësia e Vitaminës C në këtë periudhë, është me e madhe se asnjëherë.

Vitamina C është një antioksidant i fuqishëm që ul rrezikun e sëmundjeve kronike, ndihmon në menaxhimin e presionit të lartë të gjakut dhe ul riskun e sëmundjeve të zemrës. Studimet e instutucioneve shkencorë të shëndetit kanë treguar gjithashtu se, Vitamina C ul nivelet e acidit urik në gjak, ndërkohë që ndihmon në parandalimin e mungesës së hekurit në trup dhe luftimin e anemisë.
Ruajtja e kujtesës dhe e të menduarit gjatë plakjes apo moshës së tretë, është një nga përfitimet e Vitaminës C.
Rol të rëndësishëm në funksionimin e sistemit imunitar kanë edhe D3 dhe Zinku. Vitamina D është shume e rëndësishme për shëndetin e kockave, lufton çregullimet autoimune, ostoprozen dhe simptomat e depresionit. Ndërsa Zinku është një element tjetër shumë i rëndësishëm për organizmin dhe shëndetin. Imagjinoni sikur të trija këto t’i përmbledhim në një bustinë të vetme.
Ky kombinim kaq i rëndësishëm vjen nga Fortex me bustina në formë pluhuri. Vitamina C 500 me Zink dhe D3, pihet pa ujë, është shumë e shijshme, si dhe mund të mbahet lehtësisht në xhep apo çantë. Ky suplement ndihmon në nxitjen e prodhimit të qelizave të bardha të gjakut të njohura si limfocitet dhe fagocite, të cilat ndihmojnë në mbrojtjen e trupit kundër infeksionit .
Referuar këtyre studimeve dhe të dhënave shkencore, rezulton se, Vitamina C 500 me zink dhe d3 është një mrekulli për shëndetin e njeriut. Por, bëhet më e domosdoshme dhe kur në rrezik për shëndetin dhe jetën tonë, bëhen edhe faktorë të jashtëm, siç është Covid19 dhe mutacionet e tij që kanë rinisur përhapjen dhe infektimet masive. Ndaj, ky kombinim eshte mbrojtësi e forcuesi më i mire i imunitetit për të parandaluar infektimin, apo kalimin me sa më pak pasoja.

Related Posts