Menu

Grupi EUROSIG-INSIG & UBA BANK, 300.000 lekë të reja ndihmë për nënën e Myzerimit

Myzerim Zeneli quhej djaloshi që humbi jetën në një përplasje me armë në Velipojë. Aq i ri dhe i pafajshëm ai iku nga kjo botë për shkak të të tjerëve, por do mbetet në memorien tonë si një djalë punëtor që në moshë të vogël, për veten dhe nënën e tij.
Grupi Eurosig-Insig & UBA Bank i kanë akorduar nënës së Myzerimit një ndihmë financiare prej 300,000 lekësh të reja. Nuk mund t’ja zëvendësojmë djalin e saj të dashur, por shprehim mbështetjen tonë për humbjen e tij.
Myzerimi ishte një nga mijëra të rinj që aspirojnë një jetë normale. Ishte një prej atyre që punojne nga mëngjesi në darkë, që sakrifikojnë, që japin gjithçka për të ndihmuar familjen. Ishte një ndër ata që ranë pre e padrejtësisë.
alert.al/

Related Posts