Menu

Ministrja Krifca takon Erdogan: Pjesë e programit që po e ndjekin 30 shtete

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca ka zhvilluar në Ankara një takim me Presidentin turk Recep Tayyip Erdoğan.

Në takim ministrja Krifca i ka shprehur mirënjohjen presidentit Erdogan për programin “Frymë për të Ardhmen, Frymë për Botën”, shembull të cilin e kanë ndjekur mbi 30 shtete.

“Ne iu bashkuam kësaj iniciative me ftesë të Ministrit të Bujqësisë dhe Pyjeve, Bekir Pakdemirli, duke konfirmuar angazhimin tonë për të bërë modestisht çfarë është e mundur, në këtë përpjekje të përbashkët, në interes të çdo vendi.”- shkruan Krifca.

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts