Menu

Nga Krasniqi, Elda, Veliaj Petrol, Dua Gaz e deri te Mon Cheri, OSSH dhe Autoriteti Rrugor. Ja cilët penalizoi ISHTI gjatë vitit 2023

Dhjetra subjekte të tregtimit të hidroharbureve, por edhe të tjera që kanë lidhje me kushtet dhe sigurinë në punë, janë gjobitur gjatë vitit 2023 nga Inspektoriati Shtetëror Industrial. Me gjoba nga 30 mijë deri në 1,5 milionë lekë janë penalizuar disa subjekte, ndër to edhe emra të njohur të fushën e tregëtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve por edhe të natyrave të tjera. Madje, sipas deklarimeve të ISHTI në faqen zyrtare, ka pasur edhe bllokime të pompave dhe pajisjeve të tjera.

Ndë emrat më të njohur janë Krasniqi, Delvina Gas Company, Bujari Group, Tirana Dua Gaz, Viol 2019, Auto Manoku, Royal Palace Shëngjin, Metaj, Alfa Gaz, Mon Cheri, dhe Skenderi G (Elda), Veliaj Petrol, Regina Group, etj.

Por, nuk kanë munduar penalitetet as ndaj institucioneve shqiptare, si OSSH apo Autoritetit Rrugor Shqiptar, si shkelës të ligjit.

Related Posts