Menu

Salca me mishin e derrit, ja çfarë u gjet në të

Ministria e Shëndetësisë së Italisë dhe Carrefour kanë lëshuar rikujtimin parandalues nga operatori i një grupi salce me mish derri të markës “Terre d’Italia” nga Carrefour pas raportit të një trupi të huaj (xham). Produkti në fjalë shitet në kavanoza qelqi prej 200 gramë secili, me datën e qëndrueshmërisë minimale 30/03/2024, që korrespondon me numrin e lotit.

Ragù me mishin e derrit të egër të rikujtuar u prodhua në provincën e Pizës (shenja e identifikimit IT 9 1575 L CE).

Si masë paraprake, kompania rekomandon të mos konsumojë salcën me mish derri me datën minimale të qëndrueshmërisë të treguar dhe ta kthejë atë në pikën e blerjes. (IlFattoAlimentare)

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts