Menu

Hapet procedura për hetimin paraprak në tregun e importit të tregtimit të vajit

Mblidhet Autoriteti i Konkurrencës dhe Komisioni i Konkurrencës me kryetare Juliana Latifi, zv/kryetar Leida Matja dhe anëtarë Eduard Ypi, Adriana Berberi dhe Denar Biba, për një ndryshim në vendimin nr. 803, datë 28.05.2021 “Për hapjen e procedurës së hetimit paraprak në tregun e importit, prodhimit dhe tregtimit me shumicë të vajit vegjetal”.  Komisioni miratoi ndryshimin në vendim dhe ngarkohet Sekretari i Përgjithshëm për zbatimin e tij dhe njoftimin e palëve.

 

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts